FORLAGETS UDGIVELSER

UBIREX er et nicheforlag med fokus på historiske bøger og erindringer. Forlaget har indtil videre udgivet bøger om foreningshistorie, kirkehistorie, slægtshistorie, byhistorie, skolehistorie – og en enkelt kogebog.

Nedenfor kan du se alle udgivelserne. Bøgerne står alfabetisk efter titel.

NYESTE UDGIVELSE

SOM DET VAR – Min opvækst og ungdom i Thy og Vestjylland fra 1929 til 1949

Tage Bak Andersen er født i 1929 i Hundborg, hvor hans forældre havde en cykel- og tobakshandel. På grund af sygdom måtte faderen opgive forretningen og blev i stedet karetmager.
Forfatteren kom første gang ud at tjene som 13-årig, og han beskriver levende de forhold, som nogle tjenestefolk måtte finde sig i: Uhumske måltider med fluer og muselort i maden, hårdt arbejde for en meget lille løn og sjældne fridage.
Under Danmarks besættelse var Tage en stor dreng. Han kom i købmandslære, og han fortæller om arbejdet i købmandsgården og om, hvordan de tyske flygtninge i 1945 kom til at præge hans liv.

Køb bogen i webshoppen.

 

BEFRIELSESTILBUD

I anledning af 75-året for Danmarks befrielse har vi et særtilbud, der både fortæller om mindesmærker og giver anledning til at komme ud i naturen og lære om historien.

1 stk. ”Krigsmindesmærker i Herningområdet” + 2 stk. ”Den lille guide til …” efter eget valg = 100 kr.
(eks. forsendelse 55 kr. eller gratis afhentning)

Vælg mellem: Den lille guide til … Gjellerup, Ørre, Sinding, Haunstrup, Studsgård eller Arnbog. Skriv i bestillingen, hvilke to bøger der ønskes. Det er muligt at vælge to af de samme.

Ved forsendelse: Bestil i webshoppen.
Ved afhentning: Kontakt tlf. 29 34 12 84 eller ubirex@live.dk.

Tilbuddet varer til 31. maj 2020 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder kun salg til private og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

 

ALLE UDGIVELSER