NY BOG PÅ VEJ

 

Forudbestil “Som det var”

af Tage Bak Andersen

I løbet af foråret 2020 udkommer Tage Bak Andersens erindringsbog om barndommen og ungdommen i Thy i 1930’erne og 1940’erne.

Tage Bak Andersen er født i 1929 i Hundborg, hvor hans forældre havde en cykel- og tobakshandel. På grund af sygdom måtte faderen opgive forretningen og blev i stedet karetmager.

Tage kom første gang ud at tjene som 13-årig, og han beskriver levende de forhold, som nogle tjenestefolk måtte finde sig i: Uhumske forhold med fluer og muselort i maden, hårdt arbejde for en meget lille løn og sjældne fridage.

Under Danmarks besættelse var Tage en stor dreng. Han kom i købmandslære, og han fortæller om arbejdet i købmandsgården og om, hvordan de tyske flygtninge efter 1945 kom til at præge hans liv, da han forelskede sig i en af de unge tyske piger.

Tage Bak Andersen bor i dag i Studsgård ved Herning.

Bogens oplag afhænger af forudbestillingerne, og derfor kan du allerede nu forudbestille dit eksemplar og først betale, når bogen udkommer.

Bogen bliver på ca. 200 sider. Pris 200 kr. inkl. moms, eks. forsendelse på 55 kr. Husk, at du altid kan hente bogen direkte hos forlaget og spare forsendelsen.

Forudbestil ved at bruge kontaktformularen. Du kan også ringe på 29 34 12 84 eller skrive til ubirex@live.dk – så sørger vi for at give besked, når udgivelsen nærmer sig. 

Forsiden på Tage Bak Andersens kommende erindringsbog, der udkommer i løbet af foråret 2020.

Vi er i fuld gang med at gennemlæse og redigere manuskriptet. Tage Bak Andersens bog udkommer i løbet af foråret 2020.

Charlotte Lindhardt

Charlotte Lindhardt

Forlægger

 

“Jeg har altid været fascineret af andre menneskers beretninger. Deres minder skaber billeder og fornemmelsen af noget større end os selv. Jeg læste historie og semiotik, fordi jeg ønskede at formidle dette: Den store fortælling, som ligger gemt i den lille. Din fortælling. Din viden. Vores fælles historie.”

Født i 1972
1997: Cand.mag. i historie med speciale i lokalhistorie og semiotik (tegn, sprog og kommunikation)
1997-2013: Arkivfuldmægtig, projektkoordinator og museumsinspektør
2000-: Foredragsholder, rundviser, boganmelder
2012-: Stifter Konsulent Charlotte Lindhardt
2014-: Stifter nicheforlaget UBIREX