Vælg en side

UDKOMMER 16. MAJ
‘DER ER ALTID LYS FORUDE’

Der er altid lys forude

af Nora Højhave Kongsholm

Den 16. maj udkommer Nora Kongsholms erindringsbog Der er altid lys forude. Nora  Kongsholm voksede op i Tårs i 1950’erne og 1960’erne – et trygt og lille samfund, hvor hendes far drev planteskolen Højhave, og hendes mor var lærer. Imidlertid kom forældrenes skilsmisse til at præge en stor del af hendes ungdom og voksenliv, for dengang var det slet ikke normalt, at folk gik fra hinanden.

Med små anekdoter bliver vi ført igennem Nora Højhave Kongsholms liv – både de morsomme oplevelser og de tragiske begivenheder, som kom til at påvirke hendes livsbane, deriblandt tabet af sin første mand. Hun blev uddannet pædagog og har været børnehaveleder og dagplejepædagog. Fra Tårs kom hun til Herning, Aalborg, Gadbjerg, Brejning og Sunds. De sidste mange år har hun boet i Gjellerup ved Herning, og nu har hun brugt en del af sin pensionisttilværelse på at skrive nogle af de både sjove og alvorlige minder ned.

Bogens glade illustrationer er tegnet af Jens Schmidt-Andersen, som er en god ven af familien. Desuden er der fotografier fra Nora Højhave Kongsholms liv.

Der er altid lys forude er på 175 sider med farveillustrationer og kommer til at koste 199 kr. Du kan forudbestille bogen nedenfor eller købe den her – så sender vi den til dig, så snart den er klar fra trykkeriet: https://ubirex.dk/produkt/der-er-altid-lys-forude/.

12 + 5 =

Nora Højhave Kongsholm.

Glade minder med harmonikaspil planteskolen Højhave. Tegning af Jens Schmidt-Andersen.