WEBSHOPPEN

Gå på opdagelse i webshoppen. Boghandlere bedes bestille via e-mail. Alle priser er inkl. moms og eks. porto. Det er muligt at hente bøgerne selv og spare portoen.

Læs mere om handelsbetingelser m.m. nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forlaget.

NB! På grund af COVID-19 kan det tage nogle ekstra dage at få bøgerne sendt. Desuden er det vigtigt, at selvhentning af bøgerne sker efter aftale, så handelen kan foregå i sikker afstand. Ring tlf. 29 34 12 84 eller skriv på ubirex@live.dk på forhånd. 

 

POPULÆRE PRODUKTER

OM WEBSHOPPEN

?

HANDELSBETINGELSER

Webshoppen drives af UBREX
v/Charlotte Lindhardt
Østerlund 7
7400 Herning
E-mail ubirex@live.dk
Telefon 29 34 12 84

Forlaget er tilmeldt Trustpilot. Her kan alle kunder anmelde forlagets webshop. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har et problem eller et spørgsmål. Vi kan altid finde en løsning.

Læs mere om forlagets handelspolitik og bytteregler.

§

LOVE OG REGLER

I henhold til EU-regulativ om international handel oplyser forlaget om, at klager over virksomheden omkring problemer med handel på tværs af landegrænser kan ske via ODR, Online Dispute Resolution, på http://ec.europa.eu/odr.

Websiden indsamler generelle oplysninger om brugertrafik. I forbindelse med webshoppen indsamles oplysninger, der er nødvendige for forsendelsen.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller bruger webshoppen, betragtes det som værende efter samtykke. Oplysningerne gives ikke videre til tredjepart.

Firmaet følger Erhvervsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om firmaets privatlivspolitik.

NYTTIGE TIPS

Betaling — Webshoppen kører via PayPal. Derudover tager UBIREX imod kontanter og almindelige bankoverførsler. På grund af nyt bankgebyr indført 15/9 2019 tager forlaget ikke imod MobilePay.

Boghandlere — Alle boghandlere bedes bestille direkte hos ubirex@live.dk.

E-bøger  — Når du køber en e-bog, får du linket sendt i kvitteringen. Tjek evt. i dit spam-filter, hvis du ikke får en mail inden for få minutter.

Moms — Alle priser er inkl. moms.

Porto Hvis du har mulighed for at hente bogen selv, kan du spare portoen. Kun mod forudgående aftale. Kontakt forlaget for at høre nærmere.

FORLAGSBlOGGEN

Følg med på bloggen og læs små historier fra hele landet.

 

 

Soldatergraven ved Bøffelkobbel

Soldatergraven ved Bøffelkobbel

Bøffelkobbelhuset Ved Dybbøl på Amtsvejen 4 ligger Bøffelkobbelhuset. En undselig hvidkalket bygning med rødt tegltag og rødt indrammede døre og dannebrogsruder. Det danske sindelag er ikke til at tage fejl af, og netop dette sted har stor symbolsk betydning i...

NYHEDSBREV

Få seneste nyt om udgivelser og blogindlæg.
Nyhedsbrevet udkommer ca. 10 gange årligt og kan altid afmeldes.