Vælg en side

WEBSHOPPEN

Gå på opdagelse i webshoppen. Boghandlere bedes bestille via e-mail. Alle priser er inkl. moms og eks. porto.

Det er muligt at hente selv og spare portoen. I så fald er det lettest at kontakte forlaget på nedenstående formular. Ved selvhentning kan du betalte med kontanter eller MobilePay.

Læs mere om handelsbetingelser m.m. nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forlaget.

Har du problemer med at betale på webshoppen? Ring tlf. 29 34 12 84 eller skriv på ubirex@live.dk, så kan vi sende en faktura til en bankoverførsel. 
Du kan også udfylde kontaktformularen nedenunder med besked om, hvad du ønsker at bestille. Så svarer vi hurtigst muligt.

 

  POPULÆRE PRODUKTER

  OM WEBSHOPPEN

  ?

  HANDELSBETINGELSER

  Webshoppen drives af UBREX
  v/Charlotte Lindhardt
  Østerlund 7
  7400 Herning
  E-mail ubirex@live.dk
  Telefon 29 34 12 84

  Forlaget er tilmeldt Trustpilot. Her kan alle kunder anmelde forlagets webshop. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har et problem eller et spørgsmål. Vi kan altid finde en løsning.

  Læs mere om forlagets handelspolitik og bytteregler.

  §

  LOVE OG REGLER

  I henhold til EU-regulativ om international handel oplyser forlaget om, at klager over virksomheden omkring problemer med handel på tværs af landegrænser kan ske via ODR, Online Dispute Resolution, på http://ec.europa.eu/odr.

  Websiden indsamler generelle oplysninger om brugertrafik. I forbindelse med webshoppen indsamles oplysninger, der er nødvendige for forsendelsen.

  Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller bruger webshoppen, betragtes det som værende efter samtykke. Oplysningerne gives ikke videre til tredjepart.

  Firmaet følger Erhvervsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om firmaets privatlivspolitik.

  NYTTIGE TIPS

  Betaling — Webshoppen tager imod kreditkort, bankoverførsler og PayPal. Derudover tager UBIREX imod MobilePay, kontanter og almindelige bankoverførsler ved almindeligt dørsalg.

  Boghandlere — Alle boghandlere bedes bestille direkte hos ubirex@live.dk. Bemærk, at boghandlerrabatter ikke kan kombineres med andre tilbud.

  E-bøger  — Når du køber en e-bog, får du linket sendt i kvitteringen. Tjek evt. i dit spam-filter, hvis du ikke får en mail inden for få minutter.

  Moms — Alle priser er inkl. moms.

  Porto Hvis du har mulighed for at hente bogen selv, kan du spare portoen. Kun mod forudgående aftale. Kontakt forlaget for at høre nærmere.

  FORLAGSBlOGGEN

  Følg med på bloggen og læs små historier fra hele landet.

   

   

  Spionerne er over os – og heldigvis for det!

  Spionerne er over os – og heldigvis for det!

  Oleg Penkovskij var en af Den Kolde Krigs dobbeltagenter og er netop nu en af hovedpersonerne i filmen "Den gode spion" - og omtalt i bogen Den Kolde Krigs dobbeltagenter. Gæsteblog af Christian Ingemann Nielsen, forfatter til "Den Kolde Krigs dobbeltagenter" Jeg har...

  NYHEDSBREV

  Få seneste nyt om udgivelser og blogindlæg.
  Nyhedsbrevet udkommer ca. 10 gange årligt og kan altid afmeldes.