FORUDBESTIL

 

Min barndom på Søbjerggård i 1950’erne

af Viggo Dahl Sørensen

Til november udkommer Viggo Dahl Sørensens erindringsbog om barndommen på Søbjerggård i 1950’erne.

Viggo Dahl Sørensen blev født i 1947 som den yngste i en søskendeflok på fem på Søbjerggård ca. 7 km nord for Ikast. I bogen fortæller han om sin opvækst på gården og skolegangen i landsbyskolen i Stubkjær. Det var en barndom i pagt med naturen og i en tid, hvor landbruget undergik store forandringer. Mekaniseringen vandt frem, og gradvist forsvandt gårdenes store folkehold med karle og piger.

Viggo Dahl Sørensen bor i dag i Gjellerup ved Herning og arbejdede i 34 år som salgs- og eksportchef, med salg af kartoffelstivelse for KMC i Brande.

”Min barndom på Søbjerggård i 1950’erne” bliver på ca. 160 sider og kommer til at koste 169 kr. (inkl. moms, eks. porto).

Bogens oplag afhænger af forudbestillingerne, og derfor kan du allerede nu forudbestille dit eksemplar og først betale, når bogen udkommer.

Du kan hente bogen hos forlaget eller forfatteren efter aftale (gratis), eller du kan få bogen sendt for 55 kr. Skriv evt. i mailen, hvad du foretrækker.

Forudbestil ved at ringe på 29 34 12 84 eller skrive til ubirex@live.dk – så sørger vi for at have en bog parat ved udgivelsen.

Viggo Dahl Sørensen i landsbyskolen i Stubkjær. Foto: Privat.

Charlotte Lindhardt

Charlotte Lindhardt

Forlægger

 

“Jeg har altid været fascineret af andre menneskers beretninger. Deres minder skaber billeder og fornemmelsen af noget større end os selv. Jeg læste historie og semiotik, fordi jeg ønskede at formidle dette: Den store fortælling, som ligger gemt i den lille. Din fortælling. Din viden. Vores fælles historie.”

Født i 1972
1997: Cand.mag. i historie med speciale i lokalhistorie og semiotik (tegn, sprog og kommunikation)
1997-2013: Arkivfuldmægtig, projektkoordinator og museumsinspektør
2000-: Foredragsholder, rundviser, boganmelder
2012-: Stifter Konsulent Charlotte Lindhardt
2014-: Stifter nicheforlaget UBIREX